2015. július 5. vasárnap, Emese és Sarolta napja

Szokatlan kiállítás nyílt meg Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. „Életünk a játék” címmel a neves magyar óvodapedagógus, Karlócai Mariann gyűjteményéből láthatók különleges darabok egészen november 22-ig.

Szombat reggel 9 órakor véget ért a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj. Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyén idén 540 hajó állt rajthoz, amelyek közül 48 óra alatt 432 tudott érvényesen célba futni. Az abszolút versenyt a svájci Safram csapat Ventilo M1 típusú katamaránja nyerte meg, amely 17 óra 6 perc 22 másodperc alatt teljesítette a légvonalban 155 kilométeres távot. Utolsónak a Hajnali Fény nevű hajó teljesítette a távot, amely éppen 9 perccel a limitidő lejárta előtt ért célba.

A gyenge szél igencsak próbára tette a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj résztvevőit. A leggyorsabb hajók pénteken hajnalban futottak be, és az 540 hajós mezőnyből reggel 9 óráig 90 hajó ért csak még célba. Európa leghosszabb és legnépesebb tókerülő vitorlás regattájának rajta csütörtökön 9 órakor volt, érvényesen szombat reggel kilenc óráig lehet célba futni.

A svájci Safram csapat Ventilo M1 típusú katamaránja nyerte meg az idei, gyenge szeles Kékszalag vitorlásversenyt. A Safram, amelynek szkippere Rodolphe Gautier, kormányosa pedig Christophe Péclard, pénteken 2 óra 6 perckor futott be a balatonfüredi célba.

kiemelet ajánlataink

Barcs Somogyország déli részén, a Dráva partján helyezkedik el. Nagy forgalmú határátkelőhellyel rendelkezik, így Somogy déli kapujaként is szokták emlegetni.

A gyógymedencéktől a látvány-medencékig, a gyermekmedencéktől az úszómedencéig, összesen tíz medencével, közel 1400 m2 vízfelülettel biztosítja a gyógyászati és wellness programokat.

A gyógyfürdő területén feltörő csodahatású forrásokról már a XV. századból is találunk feljegyzéseket.

Rovatok
Budapest

Június közepén egy új szálloda nyílt meg Budapesten, az V. kerületi Vigyázó Ferenc utcában. A Prestige Hotel Budapest egy arab tulajdonú szállodalánc tagja, éttermét pedig az egyik legsikeresebb hazai étterem konyhafőnöke irányítja.

Június 14-én a varázslatok birodalmává változik a Pagony! A Gellért Fürdő közvetlen szomszédságában, az egykori gyerekmedencék helyén, gyönyörű környezetben lép fel Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok, Kelle Botond és Juhász Marci, akik káprázatos trükkjeikkel varázsolják el a közönséget. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált a szórakozás!

Az újdonsült mozgalmat egy belvárosi wokbar indította el, ahol a város lüktetése, az egészséges táplálkozás és a mozgás öröme találkozik. Célja, hogy a nagyvárosi embereket hosszútávon sportolásra és életmódváltásra ösztönözze. Csobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi most együtt tesztelték a legújabb mozgásformát, amelyhez a nyár folyamán bárki csatlakozhat szerdánként az Egyetem téren.

gasztronómia

No nem a „kis Szűcs” a nyelvgyötrő mondókában, hanem jó sokan, a valóságban. Budapesten, a Rákóczi híd budai oldalán, az Egyetemisták Parkjában, június 12-14 között, a III. Fröccs és Barbecue Fesztiválon. A grillezett ételek mellett a fröccsök számos válfajával is megismerkedhetnek majd a látogatók.

A június 8-14 közötti héten a Fesztivál résztvevőinek lehetőségük nyílik több olasz élelmiszer specialitás megízlelésére az olasz élelmiszerekre szakosodott üzletekben, amelyek egyre több minőségi olasz termékkel vannak jelen. De lehetőségük lesz cappuccinoból és briósból álló reggelit választani az elmúlt években megnyitott és nagy sikert elért kávézók és bárok egyikében, próbára tehetik a kitűnő olasz „street food” különlegességeit, amely növekvő tendenciát mutat Budapesten is, és végül - dulcis in fundo – a minőségi kézműves fagylaltot, amely hatalmas sikert ért el Magyarországon.

Ezúttal a pünkösdi hétvégén, május 21-24. között, de idén is a Millenárison jelentkezik a magyar gasztrokultúra meghatározó rendezvénye, a Gourmet Fesztivál. Újdonság, hogy idén a fesztivál már csütörtökön megnyitja kapuit, az év étele pedig a paprikás csirke, amelyet számos változatban az ország kiemelkedő éttermei mutatnak be. Emellett felsorakoznak majd a legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői is.

művészet, kultúra

A Munkácsy-díjas Somogyi János festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a budapesti Radnóti Miklós Művelődési Házban. Neve a művészeteket kedvelők körében is kevéssé ismert, a – nem szakember – közönség pedig szinte semmit nem tud róla. Ám munkássága komoly figyelmet érdemel.

Budapesttől Londonig, hat helyszínen is láthatja az idén a közönség – június 29. és július 3. között - az Armel Opera Festival előadásait, és akkor a rádió és televízió közvetítéseket még nem is említettük. A műsoron sokak által jól ismert és kedvelt darabok mellett Magyarországon még sohasem játszott, mű is szerepel.

Szűknek bizonyult a DUAL ART Galéria a budapesti Királyi Pál utcában, amikor az ismert művész-házaspár „Egyensúly” című kiállítását nyitották meg. Olyannyira, hogy az ilyenkor elmaradhatatlan – szakértő, műértő által tartott – megnyitó beszédet is a galéria előtt az utcán mondták el.

érdekesség

Mindig jó azt látni, amikor egy lepusztult, romokban álló épület helyét átveszi a felújított, szemet gyönyörködtető változata. Kiváltképp igaz ez a kastélyokra, amelyek még megviselt állapotban is sugároznak egyfajta arisztokratikus megjelenést, megidézve ezzel a régi korokat. De hogyan is zajlik egy ilyen kastély rekonstrukciója?

Nem kell aggódni: aki személyesen sem a vízen, sem a parton nem tudja követni a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíjat, nem fog semmiről sem lemaradni. A Kékszalagok történetének egyik legnagyobb kommunikációs és technikai csapata gondoskodik arról, hogy folyamatosan nyomon lehessen majd követni Európa legnépesebb tókerülő vitorlás versenyét. Sokan már most érdeklődtek, hogy idén milyen csatornákat érdemes figyelni - ezért most összefoglaljuk a lehetőségeket.

Az újlipótvárosi Firkász kávéház most már rendszeresnek mondható „Délutáni frissítő” elnevezésű programja ezúttal szokatlan alcímével keltette fel sokak érdeklődését. „Bevezetés a legősibb érzékek labirintusába” ígérte a plakát és rendezők nem is okoztak csalódást.

koncert, fesztivál

Három nap múlva ismét a Budai Várban ünnepelhetünk az ország első számú sör- és gasztrofesztiválján. A június 11-14. között zajló V. Jubileumi Sörfesztivál 16 fellépővel, több mint 200 féle sörkülönlegességgel és színes gasztronómiai kínálattal várja látogatóit a Budai Várban. Az idei vendégország Belgium, kiemelt szerepet kap a streetfood, és természetesen a SÖR. A fesztivál szervezői a Magyar Sörgyártók Szövetségének közreműködésével öt olyan, sörrel kapcsolatos érdekes tényre hívják fel a figyelmet, amelyet a magyar sörfogyasztó közönség kevésbé vagy egyáltalán nem ismer.

Az EFA 2015. május 20-án közreadta a 2015-2016-os évre EFFE (Európa a Fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért) minősítést kapott fesztiválok listáját. A nemzeti zsűrik illetve a nemzetközi zsűri értékelő munkájának megfelelően 31 ország 761 fesztiválja került be az EFFE-minősítettek első körébe. A minősített fesztiválok listája megtekinthető a www.effe.eu honlapon. Az online fesztiválkalauz, amely Európa legjobb fesztiváljairól tájékoztatja majd a közönséget, 2015 nyarán indul el.

A pünkösdi Alfa Fesztivál május 22-én, nevéhez hűen nyitja meg a fesztiválszezont. A különleges rendezvény 2015-ben rendkívül kedvező belépti díjjal hívja a bulizni vágyókat, hiszen a fesztivál teljes programja INGYENES lesz. A Bázis idén is a várpalotai Cseri Parkerdő, a színes zenei felhozatalnak köszönhetően az Alfán egy nagy baráti társasággá olvad majd össze a pop, rock, punk és a rap rajongói tábor.

sör, bor, pálinka

Harmadik alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Tagore sétányon, az ország talán legszebb vízpartján a VinCE Balaton borfesztivált. A Kékszalag tókerülő vitorlásversennyel egyidőben hűs borral teli pohárral szurkolhatunk a versenyzőknek a parton, de akár hajóról is, a fesztivál különlegessége ugyanis, hogy boros „élménykurzusokat” tartanak yachtok fedélzetén. A VinCE Balaton idén már a Nagyon Balaton programsorozatának része.

Június közepén zajlott hazánk legrangosabb nemzetközi bor-megmérettetése, a VinAgora Nemzetközi Borverseny, az egyetlen olyan verseny Magyarországon, ahol a magyar és külföldi borok együtt mérettetnek meg nemzetközi szaktekintélyek által. A VinAgora különlegessége, hogy a verseny után a borkedvelők és a hozzáértők is megkóstolhatják a nevezett és díjazott magyar, külföldi borokat. Az idei volt a borverseny történetének legjobb sorozata: kiváló borok versengtek, a bírálóknak ezért nem volt egyszerű a dolga.

Augusztus 1-jén street food finomságokkal, remek borokkal és élőzenével várják a látogatókat a Gilvesy pincészet Szent György-hegyi birtokán.

Blog ajánló
Egek Ura Álomnászút ? Álomvideó a szerelmetekről? Segít a Flying Blue!
Itt az ideje kitalálnod, hová mész nászútra az Air France - KLM törzsutasprogramja segítségével! A Flying Blue most igazán emlékezetessé teszii az esküvőtöket, sőt, még egy egzotikus nászúhoz is hozzásegíthet egy fantasztikus egzotikus úticélon! Erre egy nagyon jópofa játékot találtak ki! Ha részt vennél benne tölts a youtube-ra egy videót szerelemetek szárba szökkenéséről, vagy épp kapcsolatotok egy romantikus pillanatáról! Nem kell profinak lennie, sokkal jobb egy romantikus sztori, vagy egy megejtő gondolat kettőtökről, a szerelemről. !!!FONTOS!!! A Youtube videót a következő címmel töltsd fel: Flying Blue – #LoveMiles: „jelentkező neve” (például: Flying Blue – #LoveMiles: András&Melinda)!!!! Egy zsűri választja majd ki a legjobb videót, amit itt az Egek Ura Blogon is bemutatok majd, mert nagyon tetszik, hogy egy törzsutasprogram így szeretné népszerűsíteni magát. A zsűritagok között foglal helyet Benes Anita, a Daalarna Esküvői Ruhaszalon megálmodója, Nánási Pál, Magyarország egyik legismertebb fotósa és a Flying Blue csapata. A játékban akkor vehettek részt, ha idén volt / lesz az esküvőtök, nem kell Flying Blue tagnak lenni hozzá. Később úgyis azok lesztek. Egyébként a videó, amivel neveztek, kiválóan használható majd az esküvőtökön is, vagy megnézhetik azok a vendégek, akik nem tudnak elmenni a partitokra, vagy épp ellenkezőleg: akik újra fel szeretnék eleveníteni menyegzőtök legjobb pillanatait - most csak ötleteket adtam, miért éri meg a videózás, természetesen a játék mellett. A nyertes videót forgató párról a Flying Blue szervezésében készül egy újabb felvétel, mely felkerül a Flying Blue hivatalos youtube-csatornájára. Ekkor következik a játék legizgalmasabb szakasza! Ahány ember ugyanis megnézi ezt a videót a youtube videómegosztón, a szerencsés pár annyi mérföldet kap egy Flying Blue Arany kártyán, ezeket lehet majd felhasználni két repülőjegyre. A cél értelemszerűen az, hogy minél több emberhez eljusson a videó, ezért a szerelmetek sztorijának terjesztésébe az Air France - KLM is bekapcsolódik majd, hogy jó sok mérföld jöjjön össze és igazán klassz helyen ünnepelhessétek házasságotokat. Ráadásul, mivel arany kártyán nyeritek a mérföldeket, útközben az Air France vagy a KLM business váróiba is bemehettek. Sőt, ha elég sokan nézik meg a videótokat még annyi mérföld is összejöhet, hogy a szupermenő és luxus business class (jegyekre is elég. Nem lehetetlen! A videókat 2015. július 1. és július 15. között lehet feltölteni a youtube-ra!. A játékot azért is különösen díjazom, mert ritka, hogy így népszerűsítse magát egy törzsutasprogram. Ráadásul meglehetősen nagyvonalú módon, mert ugye az arany kártyán az év további részében is olyan előnyök járnak, ami egy gyakran utazónak megfizethetetlen: a lounge belépés mellett az elsőbbségi beszállás és a soron kívüli biztonsági átvilágítás, hogy a Te csomagjaidat pakolják ki először a megérkezést követően, s így tovább.Valamint, hogy a repülőútjaiddal több mérföldet gyűjthetsz, mintha csak ezüst vagy normál törzsutas lennél. S meglátod, milyen érzés, amikor felszállsz a nászutas járatra, és odajön hozzád a stewardess, a neveden szólít és tőled kérdezi meg először, mit szeretnél inni, enni, s így tovább. Aranykártyásnak lenni igazán klassz és különleges dolog, még akkor is, ha meg lehet lenni nélküle. S minthogy Flying Blue kártyán kapod a mérföldeket, a SkyTeam légitársaságok 1052 célállomása közül választhatod ki az úticélt 177 országban! Na, ez a nem semmi!
Egy nap a városban A legjobb kempingek Európában - Vacansoleil
Hirdetőnk a Vacansoleil, akik egészen új dimenzióit mutatják meg a kempingezésnek. Mi is kíváncsiak voltunk, mit is takar a prémium kemping kifejezés, így alaposan utánanéztünk a lehetőségeknek Európában. A kemping az én fejemben nagyjából úgy volt meg, hogy egy füves parkot kijelölnek egy erdő szélén, ahová sátras túrázók meg lakókocsis németek állnak be, hogy sok társukkal együtt fillérekből nyaraljanak, miközben mások a szálloda ablakából néznek le rájuk. A kemping azonban másról is szól. Tengerparti szálláshelyről. Légkondicionált mobilházakról, amik ugyanolyan kényelmesek, mint bármelyik apartman, a parttól távol. Hatalmas fürdőkomplexumokról. Természetközeli helyszínekről, távol a várostól, közel a hegyekhez, folyókhoz, fákhoz. És mindezt nem sátorból vagy lakókocsiból, hanem akár hétszemélyes házból is nézheted. A Vacansoleil weboldalán 16 európai ország több mint 450 kempingjét találjuk meg, ezzel a cég piacvezetőnek számít a luxus kempingnyaralások terén. Saját fürdőszobával ellátott kényelmes mobilházakat és teljesen felszerelt, tágas bungalow-sátrakat kínálnak, de saját lakókocsival érkezni is lehet természetesen. És hogy milyen a szállás? Itt van a legnépszerűbb és legelterjedtebb mobilház, ami elérhető a legtöbb Vacansoleil helyszínen, a Fiji: Itt pedig egy nagyobb, már a prémium kategóriában, amiben 3 hálószoba és egy nappali kanapé is található:   A házakkal itt lehet részletesebben megismerkedni. Az oldalon láthatjuk a kemping értékelését, valamint egységes módon tüntették fel az elérhető szolgáltatások körét. Sőt, külön kiválogattak meghatározott utazási kritériumokat, így ha valaki a legmenőbb csúszdákat, a tenger melletti vagy a borvidékeken található, csendesebb-könyvolvasósabb helyeket keresné, előre elkészített listát talál a legjobb célpontokról. Ráadásul az oldalon egy csomó egyéb hasznos infót is kínálnak, egységes formában, így könnyen áttekinthető a teljes kínálat. A Vacansoleil több mint 50 év tapasztalattal rendelkezik a prémium kempingezés terén, rengeteg információ áll a rendelkezésükre, amik alapján ezeket tartják a magyar közönség számára a legérdekesebbnek: Olaszország - San Francesco Kemping Mindössze öt kilométerre Caorle-tól, az Adria partján fekszik ez a szálláshely, ami öt medencével várja az ide érkezőket. És mit gondoltok, mi van a medencék mellett közvetlenül? Így van, a tenger, egyenletesen mélyülő strandokkal. A kempingben éttermeket, pizzériákat, a szupermarketben hentest is találunk, akinél az esti grillpartihoz vásárolhatunk be. Akik aktívan pihennének, azok tenisz-, szörf-, vitorlás-, vagy katamarán órákra járhatnak, vagy használhatják az edzőtermet. Egy órányi autókázásra pedig ott van Velence, szóval városnézős-romantikázós programokat is lehet szervezni. Többféle mobilház bérelhető, egy Fiji júliusra 29 500 forinttól foglalható éjszakánként (maximum 4 felnőtt és 2 gyermek), foglalási, sztornóbiztosítási és kempingben fizetendő, pl. idegenforgalmi díjak nélkül. De érdemes ellátogatni az oldalra többször, sokszor akciók is szembejönnek. Ugyanez mellékszezonban 16 000 - 28 500 forint, elő- és utószezonban pedig 12 500 - 21 500 forint. Olaszország - Park Albatros Kemping Kicsit tovább kell autózni az előző szálláshoz képest, viszont ez már Toszkána. Autóval fantasztikus kirándulásokat lehet tenni a környéken, és felfedezni a borvidék híres központjait. Természetesen itt is van medence, valamint vegyesboltok és éttermek is felbukkannak a kemping területén. De ha felfedezőútra indulunk a part felé, remek strandokat is találunk. San Vincenzo pedig egy helyes kis halászváros, szóval a hangulat is meglesz. Piombinóból pedig könnyen átjuthatunk Elba szigetére, ahol végigjárhatjuk a Napóleon-túrát. Többféle mobilház bérelhető, egy Fiji júliusra 40 000 forinttól foglalható éjszakánként (maximum 4 felnőtt és 2 gyermek), foglalási, sztornóbiztosítási és kempingben fizetendő, pl. idegenforgalmi díjak nélkül. Hosszabb tartózkodásra további akciókat is találhatunk. Ugyanez mellékszezonban 17 600 - 33 000 forint, elő- és utószezonban 14 100 - 15 700 forint. Szlovénia - Terme Catez Kemping Ez a kemping maga egy aquapark. Áramoltatott vízű medence, olimpiai méretű medence, hullámfürdő, szökőkutak, hidromasszázs-élményfürdő, gyermekmedence, kalózsziget, 450 méter hosszú játékfolyó, 40 fokos dőlésszögű csúszda, meg egy csomó minden más. Terme Catez Szlovénia legnagyobb természetes fürdőhelyévé nőtte ki magát. Szépség- és egészségközpontot is találunk a kemping területén, valamint kaszinóval és kártyaasztalokkal is gondoltak azokra, akiknek túl nagy volt az év végi bónusz, és még mindig maradt belőle. Ezenkívül erdei sétákra mehetünk, vagy beiktatunk egy kis városnézést Ljubljanában. Többféle mobilház bérelhető, egy Bali júliusra 30 100 forinttól foglalható éjszakánként (maximum 4 felnőtt és 2 gyermek), foglalási, sztornóbiztosítási és kempingben fizetendő, pl. idegenforgalmi díjak nélkül. Ugyanez mellékszezonban 19 200 - 34 900 forint, elő- és utószezonban pedig 12 500 - 19 600 forint. Horvátország - Solaris Kemping Egy belső tenger köré épült a Solaris Beach Resort, aminek része ez a kemping is. Horvátország egyik legszebb természeti területe húzódik az itteni Krka folyó mentén, vízesések és tavak váltják egymást, némelyikben még úszni is lehet. Persze van erre más lehetőség is: a Solaris Aquapark - külön belépős - egy 7800 négyzetméteres, hatalmas fürdőparadicsom, spa, wellness központokkal, és egy rakás szolgáltatással. Búvárkodásra is nagyon jó a helyszín. Egy Tahiti mobilház 57.300 forinttól már elérhető júliusban (maximum 4 felnőtt és 2 gyermek), foglalási, sztornóbiztosítási és kempingben fizetendő, pl. idegenforgalmi díjak nélkül. Ugyanez mellékszezonban 28 200 - 38 400 Ft, illetve elő- és utószezonban 13 800 Ft - 28 200 Ft. Franciaország - Iris Parc le Chene Gris Pommeuse a Grand Morin völgyében fekszik, Brie régió közepén. Igen, ez az a Brie, ami a sajtnak is adta a nevet: ha szereted, itt olyan példányokat kóstolhatsz, mint sehol máshol. Maga a kemping egy fenyőerdő közepén helyezkedik el, sekély medencék, játszótér várja a gyerekeket. Párizs autóval egy órára található innen, de Provins és Meaux történelmi városai is a közelben találhatóak. Disneyland 20 kilométer, az Asterix park pedig 77. Tökéletes a sokgyerekes családoknak. Többféle mobilház bérelhető, egy Fiji júliusra 17 600 forinttól foglalható éjszakánként (maximum 4 felnőtt és 2 gyermek), foglalási, sztornóbiztosítási és kempingben fizetendő, pl. idegenforgalmi díjak nélkül. Ugyanez mellékszezonban 16 400-tól 36 800 forint, illetve elő- és utószezonban 16 400 - 29 200 forint. Spanyolország - Torre del Sol Costa Dorada Spanyolország arany partja. Itt található a kemping, ahonnan bejárható a partvidék, a közeli, római kori emlékek vagy épp Barcelona. A kempingben természetesen itt is rengeteg szolgáltatás, medence, trópusi parkban elhelyezkedő bulihely, a gyerekeknek meg minihajós kalózkodással készültek. Házak júliusra 25 600 forinttól vannak, az akciókért és ingyenes bónusz éjszakákért érdemes ellátogatni a weboldalra. Ugyanez mellékszezonra 13 500 - 22 100 forint, elő- és utószezonban pedig 14 100 - 18 000 forint.
Egek Ura Hogyan lesz a 70 ezres jegyből 106 ezres? "Keress" sokat a wizzair.com-on!
Megpróbálom megírni ezt a posztot oly módon, hogy nem teszek úgy, mintha soha nem láttam volna még fapados légitársaságot. Mintha soha nem láttam volna foglalási rendszert. Mintha ne tudnám, hogy ebben az iparágban is egy a jelszó: revenue first! De őszinte leszek, olyan még meglehetősen nagy légi utazó múltam ellenére sem fordult elő velem, hogy valaki a szemem láttára bukjon harminc, vagy ötvenezer forintot. Attól függ, honnan nézzük. Sztori arról, hogyan kerül 2 főre a repülőjegy előbb 140ezerbe, majd 170-be, majd 187-be, végül 211-be. És aztán újra 170 ezerbe. Screenshotokkal! Szóval tegnap este megkért két haverom, nézzek nekik két jegyet Mallorcára július 8-15 között. Meg is találtam, csomagokkal együtt két főre kicsit több volt, mint 140 ezer, a Wizzair közvetlen járatára. Nem kevés, de legjobb járat a közvetlen járat, megállapodtunk, hogy másnap délelőtt találkozunk, s megveszem nekik a jegyet. Nem járatosak az online foglalásban. Háromnegyed tizenkettőkor jelentek meg, addigra a két jegy 167 ezerre drágult. Kicsit még hezitáltak, nekiálltam újra a foglalásnak, addigra már 187 ezer forint volt a tarifa. Fogszívás, de rendben. Adatok töltögetése, a plusz opciók kiikszelése, nem kérnek semmilyen extrát, csak egyikőjük egy feladott és egy nagy kézi poggyászt, ennyi csomagban elférnek ketten egy hétre. Bankkártyaszám, lejárat, CCV, ami szokásos, majd a következő képernyő: Szóval, amíg töltögettük az adatlapokat, alighanem elfogyott az a pár hely azon a foglalási osztályon. Tehát a rendszer nem tartotta fenn azt a két helyet, amíg be nem fejeződik a fizetés. Ez kafa, nosza, rajta újra vágjunk neki. A fiúk a szívükhöz kaptak: 211750 Forint!!! Nem telt el a két foglalási próbálkozás között tíz perc sem. (S én balga, nem próbáltam meg egy másik gépről foglalni....:-) )Tehát 211750 forintért sikeresen beszereztem a jegyeket, a srácok ideadták az árát, a jól végzett munka örömére ebédeltem egyet, majd kíváncsiságból megnéztem újra, mennyibe kerülne ugyanaz a járat. Egy kolléganőmmel is megnézettem, hát ezek lettek a végeredmények. Előbb 167750. Majd, öt perc különbséggel, 173. Ehhez képest szegény srácok 211 ezret fizettek. Nehéz volna nem lutrinak nevezni a dolgot. Nektek volt hasonló kalandotok? Írjátok meg az Egek Ura Blog Facebook oldalán!   Disclaimer: az egyik fotó sajnos mobillal lefotózott képernyő, mert az adott PC épp nem volt hajlandó screenshot-ot csinálni. Disclaimer2: Megkérdeztem a Wizz Air-t is, hátha mondanak rá valami jó magyarázatot.
Partnereink


Keress bennünket a Facebookon!