2024. június 25. kedd, Vilmos és Maxim napja
Természetgyógyászati, ezoterikus fesztivál és vásár
Természetgyógyász Magazin
2015.11.17 17:00
Közeleg a karácsony, és idén is jön az Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál. A jeles nap - egyfajta Mikulás-ajándékként - december 6-án, vasárnap kerül megrendezésre. A programban az ezoterikus és szakmai előadások jelentős része kapcsolódik az alternatív pszichológia és a spirituális lélektan témaköréhez, ami a lelkiállapotok és a pszichés folyamatok jelentőségét hangsúlyozza egészségünk és sorsunk tükreiben egyaránt.

A Természetgyógyász Magazin idén 19. alkalommal rendezi meg nagyszabású ezoterikus karácsonyi fesztiválját december 6-án vasárnap (9-től 19 óráig), a Villányi úti Konferencia Központban (Budapest XI., Villányi út 11–13.).

Előadók:

Paulinyi Tamás, Müller Péter, Laár András, Mireisz László, Váradi Tibor, Szendi Gábor, Feldmár András, Sághy Enikő, Egedi-Kovács Melinda, László Ruth, dr. Eöry Ajándok, dr. Ládi Szabolcs, dr.Simoncsics Péter, Jakab István, Csongrádi Kata, Kondor Katalin, Paksi Zoltán, Kövi Szabolcs, Delhusa Gjon, Hannah Berger, Gulyás Anna és a HolddalaNap Zenekar, valamint sokan mások.

 

Részletes program:

A részletes programot Természetgyógyász Magazin novemberi számában, vagy a weboldalon az alábbi linkre kattintva olvashatják.
http://tgy-magazin.hu/index.php?page=3&action=SHOW&id=6040

 

Asztalfoglalás és információ:

Kiállítói asztalfoglalás és információ az alábbi elérhetőségeken:

telefon: +36 1 315 1725, +36 1 201 9329
email: tgy-magazin.hu, tgym@mail.datanet.hu
Facebook: www.facebook.com/termeszetgyogyaszmagazin

Jegyek kaphatók elővételben (olcsóbban!) a Természetgyógyász Magazin Szerkesztőségében

1027 Budapest, Kapás utca 26–44. D. lépcsőház 4. emelet. 11., telefon: 315-1725

A vidékiek telefonon történő feliratkozása elővételnek számít!

A rendezvény napján a helyszínen (1113 Budapest, Villányi út 11–13.) vásárolhatók meg a belépőjegyek teljes áron.

Figyelem! Az elővételben vásárlók értékes ajándékot is kapnak a jegy mellé!

Kapcsolódó témák

A járvány miatt sajnos tavaly elmaradt 23. Zsidó Kulturális Fesztivált az idén bepótolják. Az augusztus 22. és 30. között mindjárt öt helyszínen futó nagyszabású eseménysorozat szerves részét képezi Budapest művészeti és kulturális életének. Jelmondata: az „Éljük át újra!”, magában hordozza annak kívánságát, hogy újra megélhessük az együvé tartozás örömét a zenében, irodalomban és a társművészetekben. A fesztivál feladata, hogy felmutassa a magyar és zsidó kultúra legszebb kincseit, azokat az örökbecsű művészi alkotásokat, melyek meghatározzák Magyarország és a Kárpát-medence kulturális arculatát – hangzott el a programsorozatot bemutató sajtótájékoztatón a felújított Rumbach utcai zsinagógában.

Rendhagyó módon, a Liszt Ferenc Repülőtér SkyCourt Konferencia Központjában tartották a XIII. Budapesti Cirkuszfesztivál tájékoztatatóját – és a szervezőknek erre jó oka volt. A rendezvényt a Fesztiválon majd fellépő, fiatal kínai cirkuszművészek érkezéséhez igazították.

Huszonhárom év. Majd negyed évszázad. Igen, huszonhárom éve, minden december minden első vasárnapján kerül megrendezésre a Természetgyógyász Magazin elmaradhatatlan karácsonyi fesztiválja. Magam is idősebb lettem huszonhárom évvel, no meg a látogatók közül mások is, ám van valami, ami halhatatlan. Nem öregszenek, mi több, színesednek, terebélyesednek ezek a vasárnapok.

Huszonhárom év. Majd negyed évszázad. Igen, huszonhárom éve, minden december minden első vasárnapján kerül megrendezésre a Természetgyógyász Magazin elmaradhatatlan karácsonyi fesztiválja. Magam is idősebb lettem huszonhárom évvel, no meg a látogatók közül mások is, ám van valami, ami halhatatlan. Nem öregszenek, mi több, színesednek, terebélyesednek ezek a vasárnapok.

Ezoterikus és természetgyógyászati előadások, művészeti programokm ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás, biobüfé, kiállítások és vásár.